Sociala Oy – yhteinen palvelualusta

Sociala Oy:n toiminta tarjoaa uusia mahdollisuuksia sekä palveluntuottajille että asiakkaille.

Palveluntuottajien mahdollisuudet

Sociala Oy tarjoaa mukana oleville organisaatioille ja järjestöille uusia mahdollisuuksia. Socialan toiminta takaa kaikille

  • yhteisen edun mukaiset neuvottelut ja tarjoukset
  • osaamisen ja innovatiivisten toimintojen jakamisen
  • mahdollisuuden laajentaa toimintaa
  • yhteneväiset tiedot ja tietojohtamisen työkalut
  • digipalvelut, joita kehitetään yhdessä järjestöjen kanssa.

Sociala Oy toimii kaikissa maakunnissa, ja etuosakkaat voivat laajentaa toimintaansa yli maakuntarajojen jos muissa maakunnissa ei ole vastaavia palveluntuottajia. Yhteistyö edistää palvelukokonaisuuksien kehittämistä joustavasi, ja kaikki järjesteöt hyötyvät jo olemassa olevista referensseistä palvelutuotannnossa. Mukana toiminnassa ovat myös erikois- ja yleislääkäri- sekä terveydehoitopalvelut.

Edut asiakkaille

Sociala Oy mahdollistaa asiakkaille monipuoliset sosiaali- ja terveysalan palvelut ns. saman katon alta. Monimuotoinen järjestöjen palvelutuotanto tarjotaan maakunnan asukkaiden sekä maakuntien käyttöön.

Maakuntien alustat sopivat sekä asiakassetelituotantoon että henkilökohtaisen budjetin palveluihin. Socialan toiminnalla toteutetaan sote-uudistuksen yhtä keskeistä periaatetta: palveluiden integrointia.

Asiakkaiden valinnan vapautta kunnioitetaan tarjoamalla toimivia palvelukokonaisuuksia, joissa asiakkaan etu ja kuntoutuminen on kaikkien yhteinen intressi.


Lisätietoja:

Sociala Oy
Maarit Hirvonen
Puh. 050 562 3404
maarit.hirvonen@sociala.fi