Sociala hakee kumppaneineen palveluohjaajia ja palveluvastaavaa Tampereen Kotitorille!

Tampereen kaupungin Kotitori-toiminnasta vastaa 1.9.2021 alkaen Alustapalvelu Sociala Oy:n, Tammenlehväkeskus Oy:n ja Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n perustama ryhmittymä. Kotitori -toiminnalla vahvistamme asiakaslähtöisiä palvelupolkuja ja kehitämme uudenlaista toimintakulttuuria asiakkaiden tueksi.

Kotitoritoiminnan neuvonta- ja ohjauspalveluja tarjotaan jatkossa ikäihmisten lisäksi myös vammaisille ja erityistä tukea tarvitseville henkilöille sekä mielenterveyden tai päihteiden käytön vuoksi tukea tarvitseville asiakkaille. Asiakkaita ohjataan myös kotona asumista ja itsenäistä elämää tukevien apuvälineiden ja hyvinvointiteknologisten ratkaisujen käytössä. Ohjauksessa ja neuvonnassa painottuu ensivaiheen neuvonta ja kotona asumisen varhainen tuki. 

Etsimme nyt neuvonta- ja ohjauspalveluihin 

Palveluohjaajia

Palveluvastaavaa

Edellytämme palveluohjaajiltamme sosiaali- ja terveydenhuoltoalan AMK-tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä vähintään 2 vuoden kokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kuuntelemisen taidot. Innostut teknologialla tuetuista työtehtävistä ja osaat etsiä ratkaisukeskeisesti eri vaihtoehtoja asiakkaan varhaiseen tukemiseen. Osaat selvittää olennaiset ja riittävät tiedot asiakkaan tilanteesta ja sen kiireellisyydestä. Hyvä sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemus sekä hyvinvointiteknologian tuntemus katsotaan eduksi. 

Palkkaus: osaaminen ja työkokemus huomioiden n. 2 450 – 2 800 € / kk 

Palveluvastaavana toimit asiakastyöhön osallistuvana neuvonta- ja ohjauspalvelutiimin vetäjänä. Tehtävä edellyttää edellä kuvatun lisäksi aikuisväestön, ikääntyneiden ja vammaispalvelun palveluiden sekä päihde- ja mielenterveyspalveluiden ja niiden taustalla olevan lainsäädännön ja ohjeistusten syvällisempää tuntemusta.

Tehtävän hoitamisessa on eduksi kokemus asiakasprosessien ja palvelupolkujen kehittämisestä. Olet innostava ja organisointikykyinen lähijohtaja ja sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Olet aktiivinen verkostojen luoja, toimija ja innostut digitalisaation mahdollisuuksista.  

Palkkaus: Sopimuspalkka (esitä palkkatoiveesi)

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän innovatiivisessa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa sinun on mahdollista kehittää myös omaa osaamistasi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 25.7.2021 mennessä osoitteeseen

satu.laitinen@tammenlehvakeskus.fi 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Satu Laitinen p. 050-3646202