Sociala hakee kahta Palvelupäällikköä

Haemme palvelupäällikköjä Tampereen Kotitori -palveluiden vastuuhenkilöiksi. Jos kiinnostuit, toimi ripeästi! Olemme käynnistäneet haastattelut ja teemme valinnan heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

– teknologialla tuetut prosessit ja kehittäminen

Palvelupäällikkönä vastaat tuottamiemme palveluiden laadun arvioinnista ja raportoinnista, muutosjohtamisesta ja kehittämisestä. Tehtäväsi on edistää teknologialla tuettuja palveluprosesseja ja toimia digitaalisen alustan ylläpitäjänä ja kehittäjänä. Olet keskeinen osaaja asiakaslähtöisten palvelupolkujen kehittämisessä.
Toimit vastuuhenkilönä terveydenhuollon luvanvaraisen toiminnan osalta ja ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Kotitorin neuvonnan- ja ohjauspalveluiden tiimin ja sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta:

  • sote-alan korkeakoulututkintoa
  • kiinnostusta digitalisaatiosta ja teknologialla tuetuista prosesseista
  • neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja
  • kokemusta sote-palveluiden johtamisesta ja taitoa oman työn organisoinnista
  • kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

– kotiin tuotavat palvelut

Palvelupäällikkönä toimit vastuuhenkilönä organisaatiomme sosiaalihuollon ilmoituksenvaraisten palveluiden osalta ja hallitset verkostossa toimimisen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Kotitorin neuvonnan- ja ohjauspalveluiden tiimin ja asiakkaan yhteyshenkilöiden kanssa. Seuraat ja ohjaat sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien toimintaa sovittujen toimintamallien mukaisesti.

Kehität ja ylläpidät Yhteisen hyvän alustan palveluhakua. Varmistat, että asiakkaiden ja sidosryhmien on helppo löytää palveluja ja toimijoiden on sujuvaa markkinoida palvelujaan. Palveluhakuun voivat liittyä järjestöt ja niiden omistamat yhteiskunnalliset yritykset sekä kotiin tuotavia palveluita tuottavat yritykset.

Odotamme sinulta:

  • sote-alan korkeakoulututkintoa
  • johtamiskokemusta ja tuntemusta kotiin tuotavista palveluista
  • neuvottelu- ja verkostoitumistaitoja
  • kokemusta sote-palveluiden johtamisesta ja taitoa oman työn organisoinnista
  • kykyä mukautua nopeasti muuttuviin tilanteisiin

Tarjoamme: 

Mielenkiintoisen työn ja kehittämisorientoituneen kannustavan tiimin. Työtehtävät ovat monipuoliset, laajat ja vaihtelevat. Saat hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Töitä tehdään yhdessä ja yhteistyössä sekä joustavasti myös etänä. Tarjoamme laajan kulttuuri- ja liikuntaedun ja kattavan työterveyshuollon. Molemmat tehtävät ovat vakituisia ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hae viimeistään 17.12.2021 mennessä sekä liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää: toimitusjohtaja Hanna Hauta-aho p. 040 501 8751. Tavoitettavissa ti 7.12. – pe 17.12.2021 välisenä aikana arkipäivisin klo 8-9. Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen: hanna.hauta-aho@sociala.fi

Mikä on Kotitori?

Kotitori-Palveluintegraattorimalli on monituottajuuteen pohjautuva kumppanuusmalli. Se yhdistää julkisen, yksityisen ja kolmannen sektorin palvelut ja toiminnan yksittäisen asiakkaan ja palvelujen järjestäjän tueksi. Palveluintegraattorin toiminnan ydin on asiakkaiden matalan kynnyksen neuvonnassa ja ohjauksessa, kehittämispalveluissa sekä palvelutuottajaverkoston kokoamisessa.

Yhteisen hyvän alusta on Alustapalvelu Sociala Oy:n kehittämä ja ylläpitämänä digitaalinen ympäristö, jonka kautta palveluita tuottavien organisaatioiden osaaminen ja asiantuntemus tarjotaan osaksi asiakaslähtöisiä palvelupolkuja. Sociala on yhteiskunnallinen yritys, jonka tavoitteena on olla Suomen hyvinvointipalveluiden vastuullinen ja älykäs yhteisötalouden alusta.

Alustapalvelu Sociala Oy, Tampere: Hammareeninkatu 7, Tampere