Hanna Hauta-ahosta Alustapalvelu Sociala Oy:n toimitusjohtaja

Alustapalvelu Sociala Oy:n hallitus on 26.3.2021 valinnut yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Hanna Hauta-ahon. Hän aloittaa yhtiön toimitusjohtajana 15.4.2021. 

Hanna Hauta-aho on tehnyt pitkän uran korkeakoulutuksen kehittämistehtävissä ja palveluiden laatua ja digitalisointia edistävissä projekteissa. Järjestöjen palvelutuotantoon Hauta-aho perehtyi työskennellessään projektipäällikkönä Kalliolan Setlementissä vuosina 2017–2018, vastuullaan palvelutuotannon yhtiöittäminen. 

Hanna Hauta-aho on vastannut Socialassa Yhteisen hyvän alusta -toimintamallin konseptoinnista sekä sitä tukevan digitaalisen platformin kehitystyöstä vuodesta 2018 lähtien.

Maarit Hirvosen ja Hanna Hauta-ahon sitoutuneella työotteella Socialasta on kehittynyt palveluita tuottavien järjestöjen yhteistyön alusta. Hannan siirtyminen toimitusjohtajan tehtävään on luonteva ja tärkeä ratkaisu tuleville hyvinvointialueille laajenevalle yhteiskunnalliselle yritykselle. Hannalla on erinomaiset edellytykset johtaa järjestöjen omistamaa Socialaa nimenomaan digitaalisten palveluiden ja palveluita tuottavien järjestöjen sekä niiden asiakkaiden näkökulma huomioiden,” hallituksen puheenjohtaja Markku Virkamäki sanoo. 

“Socialan tarjoama oppimispolku on ollut yksi elämäni innostavimmista työtehtävistä. Haluamme mahdollistaa palveluita tuottaville järjestöille uudenlaisen ja digitaalisesti tuetun yhteistyömallin. Yhteistyön tärkeimpänä tavoitteena on edistää järjestöjen palveluita ja tukea tarvitsevien ihmisten asiakaslähtöisiä palvelupolkuja. Tässä työssä yhdistyy minulle tärkeät arvot, työn merkityksellisyys ja digitalisaatioon liittyvät kunnianhimoiset tavoitteet,” pohtii Hanna Hauta-aho.       

Mielen ry:n toiminnanjohtajan työn ohella Sociala Oy:n toimitusjohtajana toiminut Maarit Hirvonen siirtyy Socialan hallituksen puheenjohtajaksi, nykyisen puheenjohtajan Markku Virkamäen jäädessä eläkkeelle. “Suuri kiitos Maaritille Socialan tähänastisesta luotsaamisesta. Maaritin vankka sote- ja järjestöjen palvelutuotanto-osaaminen, tuleva puheenjohtajuus ja tiivis yhteistyö Socialan tiimin kanssa turvaa Alustapalvelu Sociala Oy:n toiminnan jatkuvuuden,” toteaa Markku Virkamäki. 

Lisätiedot: Markku Virkamäki, 040-565 5379, markku.virkamäki@kvps.fi