Toimintamalli

Sociala Oy:n toimintamalli tarjoaa maakuntakohtaisia alustoja, joiden kautta monimuotoinen järjestöjen palvelutuotanto tarjotaan maakunnan asukkaiden ja maakuntien käyttöön. Valinnanvapautta kunnioittaen tarjotaan eheitä palvelukokonaisuuksia ja ketjuja. Näin toteutetaan soten yhtä keskeistä periaatetta, palveluintegraatiota.

Alustat sopivat niin asiakassetelituotantoon kuin myös henkilökohtaisen budjetin palveluihin.

Sociala Oy tarjoaa mukana oleville organisaatioille yhteisen edun mukaiset neuvottelut ja tarjoukset maakunnille. Sociala Oy varmistaa kaikkien järjestöosakkaiden mukana olon. Sociala Oy toimii kaikissa maakunnissa, ja etuosakkailla on mahdollisuus laajentaa toimintaansa yli maakuntarajojen, jos muista maakunnista ei löydy vastaavaa palveluntarjoajaa.


Valtakunnallinen osaaminen, hinnoittelutieto sekä yhteiset toimintatavat tuovat etua maakunnan ostajille.Maarit Hirvonen, toimitusjohtaja • Sociala Oy

Sociala Oy yhdistää järjestöjen osaamista ja innovatiivisuutta sekä maakunnittain että valtakunnallisestikin. Sociala Oy tarjoaa toimivat digiratkaisut ja tiedonkeruun sekä tiedolla johtamisen, ja kehittää näitä digipalveluja yhdessä järjestöjen kanssa.

Yhteistyöllä kehitetään palveluja, ja järjestöjen kattavat referenssit palvelutuotannosta ja osaamisesta ovat koko yrityksen ja sen osakkaiden käytössä. Mukana ovat myös erikois- ja yleislääkäri- sekä terveydehoitopalvelut.