Projektikoordinaattoriksi Socialaan?

Haluatko päästä mukaan rakentamaan Yhteisen hyvän alustaa? Etsimme Etelä-Savossa, Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa toteutettavaan kehittämishankkeeseen projektikoordinaattoria. Vastaat projektin koordinoinnista ja toiminnan kehittämisestä yhdessä projektipäällikön kanssa. Jos sinulla on soveltuva korkeakoulutus ja kokemusta projektien parissa työskentelystä, lue lisää ja hae paikkaa heti!

Alustapalvelu Sociala Oy etsii osa-aikaista projektikoordinaattoria! 

Työtehtävä 

Toimenkuvanasi on projektipäällikön tukeminen hankkeen eri vaiheiden läpiviennissä. Tehtäviin kuuluu raportointia, dokumentointia ja kommunikointia hankkeen eri tahojen kanssa. Osallistut hankkeen tiedottamiseen ja koordinoit Joensuussa, Kuopiossa ja Mikkelissä järjestettäviä koulutus- ja kehittämistilaisuuksia yhdessä projektipäällikön kanssa. Toimit yhteyshenkilönä alueella toimiville järjestötaustaisille palveluntuottajille.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • Tapahtumien organisointi
  • Raportointi ja dokumentointi
  • Kommunikointi eri tahojen välillä
  • Tiedottaminen

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä kehittämään järjestötaustaisia sosiaali- ja terveyspalveluita ja toimimaan yhteiskunnallisten yritysten parissa. Alustapalvelu Sociala Oy on järjestöjen perustama yhteiskunnallinen yritys, jonka tehtävänä on palvella alustatoimijana sosiaali- ja terveysalan palveluntuottajia. Organisaatiomme on kevyt ja ketterä ja pystymme tarjoamaan kiinnostavan, joustavan ja osaamistasi arvostavan työyhteisön.

Mitä etsimme?

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, positiivinen ja toimeen tarttuva. Projektikoordinaattori kykenee toimimaan erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa. Työhön sisältyy paljon tapahtumia, aikaan ja paikkaan sitomatonta itsenäistä työtä sekä matkustamista Suomessa.  Työskentelet sujuvasti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja omaat rohkean, kehittämisestä innostuvan asenteen. Etsimällämme henkilöllä on:

  • Soveltuva korkeakoulutus
  • Kokemusta projektityöskentelystä
  • Oma-aloitteinen ja rohkea työote
  • Hyvä Office-ohjelmaosaaminen
  • Eduksi katsotaan kokemus ohjelmistokehityksestä ja sosiaali- ja terveysalasta

Yhteisen hyvän alusta -hanke toteutuu 1.10.2018-31.9.2020 välisenä aikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 16.11.2018 mennessä osoitteeseen hanna.hauta-aho@sociala.fi

Lisätietoa työtehtävästä antavat:

Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto (Toimintalinja 3. Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus, Erityistavoite 7.1. Tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantaminen).